MB-MATRIX projektet

Varför tar ingen fram ett segment som faktiskt skär i det mesta till ett överkomligt pris? Kanske för att ingen annan än håltagaren tjänar på det… Man blir väldigt trött på oviljan att hörsamma våra önskemål gällande segmentens prestanda kontra prisbild. Argument som ”Varför skall ni bråka om en utgift som endast är 6% av er årsomsättning?” gör ju att man häpnar. För det första är siffran felaktig, och för det andra bör den som vill sälja något visa lite hyfs. Fakta är att dessa borr och såg-segment genererar 100% av vår inkomst. Utan borr blir det inga hål och inga pengar. Detta var en av anledningarna till att jag drog igång MB-MATRIX projektet.

 

Planering och utformning av segmentet pågick i stort sett under hela 2010. Utprovning och anpassning till betongen i Stockholmsområdet, Södertälje, Strängnäs, Eskilstuna, Västerås, Enköping och Uppsala har varit igång under hela 2011 och vi har nu kommit fram till ett väl fungerande koncept. Nu är det bara fin slipningen kvar. Vi har i dag ett antal testpiloter från håltagningsföretag på tidigare nämnda orter. Eftersom betongens kvalitet och egenskaper varierar mellan dessa orter har vi också anpassat segmentet efter dessa. Med andra ord har vi ett positionerat geografiskt anpassat segment MB-MATRIX.

我知道你在干什么!  (Jag vet vad ni håller på med!)

Det gav ju lite mer krydda till historien när en av de lokala borrförsäljarna ryckte tag i en av mina kunder och skrek…

-JAG VET VAD NI HÅLLER PÅ MED!

Redan på kvällen körde jag texten genom google translate och fick fram det hela på mandarin (kinesernas språk 😉 ). Ett samtal till tryckeriet samt ett par korrigerings mail senare så var klistermärket ett faktum. På varje arbetsplats, på hjälmar ,säkert på ställen där de inte skall vara, ja lite varstans sitter de nu. Revolutionen har bara börjat.

Ibland kan man hitta dessa klistermärken i entre’n till en viss lokal borrförsäljare. Och till min stora förtjusning så satt det redan ett på väggen när jag ehrm.. passerade som hastigast. Vi blir fler och fler för varje dag.

Lämna ett svar